Samen maken we van jouw bedrijf of idee een winstgevende online business!

3 Termijnen
547,-
ex btw

Training start 5 juni 2017

 • Online Business Booster twv € 1.497
 • Alle bonus trainingen gratis

100%

30 Dagen Geld Terug Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat de Online Business Booster de beste training is om jouw online onderneming solide en goed neer te zetten. En ik wil dat jij dat ook gaat ervaren. Als blijkt dat de Online Business Booster dit voor jou niet waarmaakt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Stuur voor 30 juni 2017 een emailtje en je krijgt zonder discussie je aankoopbedrag retour.

Wat leer je in de Online Business Booster

Met de Online Business Booster leg je de basis van jouw online bedrijf. Je weet waar jij online staat en hoe je dit kan aansluiten bij je huidige onderneming en passie. Je weet precies wat je klanten willen en hoe jij je onderscheidt van je concurrenten.

Na de Online Business Booster ken je verschillende technieken om op een natuurlijk wijze online te verkopen. Je krijgt meer offline of online klanten en zorgt voor financiele rust in je bedrijf.

Je weet hoe je snel nieuwsbrieven, blogs, Facebook kan inzetten. Je leert de hoe je met 1 nieuwe blog meerdere social mediaplatforms kan bedienen via de ongebruikelijke Content Marketing methode. Je verhoogte op een eenvoudige manier je expertstatus. Zowel offline als online.

Na de Online Business Booster heb je de basis gelegd voor jouw toekomstige online onderneming. Vanaf hier kan je alleen nog maar gaan groeien. Ieder jaar verder. Meer rust, meer financiële vrijheid, meer vrijetijd. Leid het leven van je dromen.

 

 

Module #1 Positionering

De eerste module gaat over het positioneren van jou als expert. Na deze module weet je wat je klanten van je verwachten, hoe jij ze kan helpen, wie je concurrenten zijn en hoe je met ze kan partneren. Deze module zorgt voor een fundament voor je online onderneming waar je op ieder moment op kan teruggrijpen.

Module #2 Processen & Systemen

In de tweede module analyseren we de automatische processen van jouw online onderneming. We kijken hoe we een webpagina opbouwen waarbij we iedere bezoeker met waarde verleiden om zich aan te melden voor jouw mailinglijst. We zorgen ervoor dat een nieuwe bezoeker jou automatisch gaat leren kennen en je vertrouwen zodat hij of zij later volautomatisch klant gaat worden.

Module #3 Promotie

In de derde module gaan we diep in op de promotie van jouw onderneming. Ik leer je hoe je met jouw content jouw marketing kan bedrijven. Hoe je snel een goede blog kan schrijven, emails kan sturen die wel geopend worden. Wat je wel en niet met Facebook moet doen. En ik geef je mijn Content-Marketing-Strategie die ik alleen in mijn duurdere trainingen geef. Op basis van deze strategie kun je razend snel content maken voor je blog, nieuwsbrief, Facebook, LinkedIn, youtube, twitter etc. Zonder dat je overal alles opnieuw voor moet verzinnen.

Module #4 Producten & Verkoop

In de vierde module gaan we naar jouw producten kijken. Welke kun je snel en eenvoudig maken, passen bij je bedrijf. En ik leg je uit hoe je nieuwe producten kan maken, die zeker verkopen. Ik leer je mijn twee beste online verkoopstrategiën, die ik tot nu toe alleen in mijn duurdere trainingen heb prijsgegeven. En tot slot gaan we kijken naar de volgende stap van jouw online onderneming. Hoe maak je meerdere producten die met elkaar samenhangen en bouw jij je eigen Online Academie.

Volledige Cursus Inhoud

Dit zijn de lessen van de Online Business Booster

 • Het Framework van jouw online onderneming
 • Hoe positioneer jij jezelf en je onderneming online?
 • Wat verwachten jouw klanten van je?
 • Hoe val je op online tussen alle concurrenten?
 • De noodzakelijke online website processen
 • Bouw jouw geoptimaliseerde ondernemerswebsite
 • Mailinglists & Autoresponders en welke emails stuur je?
 • Lead Magnets, zet je bezoekers op je mailinglijst
 • De Experts Content Marketing Strategie
 • Bloggen 101, het enige dat je echt moet weten over bloggen
 • Email Marketing, zorg dat jouw mails worden gelezen
 • Facebook Marketing, de meest belangrijke tips en truuks
 • Mijn Experts Content Marketing Plan
 • Product Creatie, snel en eenvoudig
 • De OWA Strategie, hoe verkoop je je producten online
 • The Not So Salesy Salespage, verkopen zonder te verkopen
 • Jouw Integrale Online Onderneming, jouw toekomst!

"Er zijn zoveel aspecten aan online ondernemen en in deze Online Business Booster krijg je gewoon de essentie. Wat moet je nu echt doen. Hoe doe je dat doet praktisch, concreet, met worksheets met dingen waarbij je echt door wordt getriggered. En soms ook wordt geconfronteerd, zoals van Oeh, dat heb ik nog niet goed gedaan. Ik vind het een aanrader. Ik kan het andere ondernemers zeker aanraden."

Pieter van Dijk
Pieter van Dijk Onweerstaanbare Ondernemers
shadow-ornament

Bonus 1: Online Business Fundamentals - € 497

4 Lessen van 45-60 minuten

De 8 succesfactoren van om online geld te verdienen

Wat maak en verkoop je als online expert?

10 Excuses waarom mensen nooit een online bedrijf starten

Maak van je online business een carrière voor het leven

 

shadow-ornament

Bonus 2: Online Business Building Blocks - € 1.600

12 Stap voor stap trainingen

Verkoop je producten online

How-to trainingen

Templates, voorbeelden, schema's

Inclusief 3 bonustrainingen

Ik werk heel graag samen met Bastiaan de Koning. Het is zo dat hij weet waar hij het over heeft. Hij is een kei in het laten groeien van je organisatie, in het meedenken op het gebied van je online business. Hij weet precies de juiste vragen te stellen en ook op het moment dat je vast zit de juiste antwoorden te geven, zodat je weer een stap verder kunt zetten.

Mariska van der Meulen
Mariska van der Meulen Power2Blossom

Bastiaan is voor mij als ondernemer een enorm voorbeeld. Als ik ergens mee zit in mijn bedrijf en ik ga naar hem toe, dan weet hij heel helder te verwoorden waar het probleem zit en als hij een oplossing aandraagt is hij heel eerlijk en oprecht. Hij gaat het niet verpakken in mooie woorden maar zegt gewoon waar het op staat.

Anneke Panella-Drijver
Anneke Panella-Drijver Improve Your Business English
shadow-ornament

Bonus 3: 6 maanden Expert Support- € 294

Live en persoonlijke support

Antwoord op je vragen

Testen van je website, je landingspagina's of weggevers

Live vraag en antwoord sessies voor persoonlijk advies

Maandelijks nieuwe marketing ideeën en live trainingen

shadow-ornament

Bonus 4: Toegang Facebook Community - Priceless

Blijvend toegang tot de Facebook groep

Motivatie

Vragen en antwoord

Inspiratie

Community

Wat ik persoonlijk heel erg fijn vind is dat hij ook een enorme technische kennis heeft. Dat was voor mij best wel een uitdaging, toen ik online ging met mijn bedrijf. Ik was best wel huiverig voor die hele technische kant van het verhaal. Hoe doe je dat nu een website bouwen. En dan is het heel erg fijn als je op iemand zoals Bastiaan kan leunen.

Marion van Dam
Marion van Dam Een Vleugje Magie Doet Wonderen
shadow-ornament